4 батерија за пуњење батерија

4 батерија за пуњење батерија

Компатибилно са свим Магицсхине светлима са округлим утикачем је нова батеријска батерија МЈ-6116 која се може пунити са 4 ћелије. Ова батеријска батерија од 4 ћелије је врло прилагодљива, јер обезбеђује преко 4 сата рада за мање свјетла као што је МЈ-900 и готово сат и по на великом свјетлу од 3000 плус лумен ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Компатибилно са свим Магицсхине светлима са округлим утикачем је нова батеријска батерија МЈ-6116 која се може пунити са 4 ћелије.

3.јпг

Ова 4-ћелијска батерија је веома прилагодљива, јер обезбеђује преко 4 сата рада за мање свјетла као што је МЈ-900 и скоро један и по сат на великом 3000 плус светлу лумена као што је МЈ-906. Са капацитетом од 5200мАх такође представља 2 пуњења на већини модерних мобилних телефона.

5.јпг

Излаз од 7.4В је исти као и његов претходник МЈ-6096, као и код мулти-заштитног круга који продужава максимални век трајања батерије, као и обезбеђивање прекострујне, прекомерне пражњења и пренапонске заштите, обезбеђујући сигурно кориштење и врх перформансе из вашег бицикла.

2.јпг

Сада се може наплаћивати и преко старог пуњача Магикехине са округлим утикачем и Мицро-УСБ-а, тренутни капацитет батерије може се лако проверити помоћу 3 зелена ЛЕД индикаторска свјетла.

4.јпг

Поклопац за водоотпорни поклопац силиконског порта за бочне конекторе пуњача је испоручен као основни додатак уз најлонске каишеве за причвршћивање батерије на вашој цеви.


Hot Tags: 4-ћелијска батерија за пуњење батерија, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga