Бициклистичка кацига МЈ-898 са уграђеним предњим, окренутим сигналима и задњим светлима

Бициклистичка кацига МЈ-898 са уграђеним предњим, окренутим сигналима и задњим светлима

Читав светлост је уграђен у гени кацигу МЈ-898. Предња светла, 2 бочна светла и једна детекција задњег сигурносног свјетла чине овај шлем један од најсвестранијих комбинација бочних кацига / бицикла. Испуњавање свих потреба за безбедношћу вашег града.

Chat Now

Detalji o proizvodu

Овај производ је дизајниран да се користи у непосредној близини возача, ака људи, људи са ставовима, људи са махама за зачине и правовремене текстуалне поруке које су важније од вашег живота, људи са пристрасним мишљењем о томе шта бициклисти могу да раде и где припадати. 898 се осећа толико далеко испред свог времена за оно што може бити друштвено прихватљиво да би вас могло подметнути.


Блиц задње светло је одлично и пружа значајно присуство на путу иако се тврди да је бацио само 6лм. Код 20лм, сигнали за скретање очигледно нису накнадни. Они су сјајно свијетле и блистају у узорку / брзини сличном оној у аутомобилу. Такође се подешавају да се аутоматски искључују након бројних блица, можда 15 или тако. На крају, предња светла производе релативно чврсту тачку снопа која би била одлична допуна бар светлости од 800лм. Осим тога, вертикално подешавање, постављање вашег предњег свјетла је подметач.


Као што је случај са већином ствари прије њиховог времена, људи често не знају шта прво размишљати. 898 није изузетак. Некима то воле, неки сматрају смешним, други су непристрасни и више заинтересовани за његов учинак. Због тога што ова кацига постиже све своје циљеве да интегришу 4 свјетла у шлем све док конзервирају тежину како би приуштили разумни ниво за удобност.


Ам2 (001)

Ам3 (001) .јпг

Ам4 (001) .јпг

Ам5 (001) .јпг

Ам6 (001)

Hot Tags: МЈ-898 бициклистичка кацига са уграђеном напред, сигналне ракете и задња светла, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga