Најбољи бициклистички предњи свет

Најбољи бициклистички предњи свет

Из основе једног од наших најпопуларнијих светала за планинске бицикле, МЈ-906, долази нови редизајнирани МЈ-906Б. Испало је као један од наших најбољих планинских бицикла. Све што је постигло успех је проучавано, побољшано и проширено у 906Б. 5кЦРЕЕ КСМ-Л2 ЛЕДс су у могућности ставити ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Из основе једног од наших најпопуларнијих светала за планинске бицикле, МЈ-906, долази нови редизајнирани МЈ-906Б. Испало је као један од наших најбољих планинских бицикла.

2.јпг

Све што је постигло успех је проучавано, побољшано и проширено у 906Б. 5кЦРЕЕ КСМ-Л2 ЛЕД диоде могу да издрже и одржавају 3200+ стварне лумене светлости у трајању од 1.2 сата. Температура боје ће бити мало топлија од данашњег 6к опсега. Смер беж није ни превише висок нити превише широк. Отвори за топлотну расипање су мало побољшани и за боље перформансе. Батерија је сада и ДЦ и УСБ пуњива и може се користити као телефонски пуњач.

3.јпг

Разноврсна контрола преко Блуетоотх апликације омогућава 906Б да буде више од МТБ светла. Осветљеност се може слободно подешавати између 1% и 100% у било ком моду светлости. Дакле, ако се возите на градским улицама, такође сте покривени. Једноставно окрените точкић, чак и са 10% и даље је 300 плус лумена, што би било довољно да бисте били видљиви, док ће вам блиски возачи захвалити за то. Уз задату 4-ћелијску литијумску батерију можете држати светло на десетине сати.

4.јпг


Hot Tags: најбоља вожња бицикла, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga