Бојни фарови са батеријским кертриџом

Бојни фарови са батеријским кертриџом

Због тежине осетљиве на путу, спољна батерија се понекад намрштава због тежине и проблема са жицама које се обрађују, али већина свега у једној светлини има умерену и ниску излазну вредност са неусаглашеним излазом лумена од почетка до краја. То су сви проблеми Магицсхине је ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Због тежине осетљиве на путу, спољна батерија се понекад намрштава због тежине и проблема са жицама које се обрађују, али већина свега у једној светлини има умерену и ниску излазну вредност са неусаглашеним излазом лумена од почетка до краја.

2.јпг

То су сви проблеми Магицсхине је решио решење за Монтеер, 1400 лумена светлих светала који долазе од два ЦРЕЕ КСМ-Л2с модела, Монтеер 1400 је бициклистичка лампа која може да обезбеди огромну снагу.

3.јпг

Дизајн кертриџа батерија омогућава лако отварање леђа и брзо замењују батерије. Чип за управљање батеријом уграђен је у светлосну главу како би се омогућила равномерно извлачење константне снаге током читаве радње батерије.

4.јпг

У комбинацији са ново дизајнираном дисипационом решетком на врху светлости, максималне перформансе и безбедност са конзистентним излазом лумена могу се постићи истовремено.

5.јпг

УСБ пуњива батерија са вишеструким заштитним кругом, Монтеер 1400 бициклистичка лампа је Магицсхине нови улаз 2018. године, саграђен боље од свега што смо научили од претходних генерација ЛЕД свјетала.


Hot Tags: бициклистичка лампа са батеријским кертриџима, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga