Путни бициклистички фарови са монтажом на шлем

Путни бициклистички фарови са монтажом на шлем

Да ли сте цестовни бициклиста који тражи умјерени излаз, супер лагано ЛЕД свјетло са уграђеним сигурносним функцијама? Не тражите даље, Аллти 500 је један од најновијих уноса Магикехина у 2018. години како би пружио бициклистима само оно што траже. Једна КСП-Л ЛЕД са 500 лумена ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Да ли сте цестовни бициклиста који тражи умјерени излаз, супер лагано ЛЕД свјетло са уграђеним сигурносним функцијама? Не тражите даље, Аллти 500 је један од најновијих уноса Магикехина у 2018. години како би пружио бициклистима само оно што траже.

2.јпг

Једна КСП-Л ЛЕД са капацитетом од 500 лумена максималног излаза, која се напаја преко иностране 1800мАх литијумске батерије.

4.јпг

Уграђено црвено сигурносно светло може се контролисати независно од светла. Ово је нарочито корисно када се монтира на шлем. Малопродајни пакет укључује траке за рукохват и кацигу, које се лако могу инсталирати и обезбедити врло сигурно држање. Монтажна основа светла брзо и брзо користи између гама стила и клипова.

3.јпг

Светла за вожњу бицикла Аллти 500 немају додатне функције од пада, које ће мало користити, што само служи за вештачку надувавање цене. Само на 74г и 1.5 сати рада на највишем осветљењу, са економском цјенном тачком коју скоро свако може прихватити, савршено се уклапа у његову намјену с једино стварном вриједношћу и корисношћу пруженим својим корисницима.


Hot Tags: вожња бицикла са кацигом, са САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga