500 Лумен Урбан Бицицле Хеадлигхт

500 Лумен Урбан Бицицле Хеадлигхт

Нова вриједност Магицсхине понуде 2018. године, Аллти500 урбани бициклистички предњи свет, једносмјерни ЦРЕЕ КСП-Л ЛЕД са 500 лумена стварног излаза, температура је нешто топлија од данашњег опсега свјетла. Умиваоник за велике потрошње топлоте налази се на врху ЛЕД-а, ефикасно одржава највећи излаз ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

2.јпг

Нова вриједност Магицсхине понуде 2018. године, Аллти500 урбани бициклистички предњи свет, једносмјерни ЦРЕЕ КСП-Л ЛЕД са 500 лумена стварног излаза, температура је нешто топлија од данашњег опсега свјетла. Судопера за дисипацију велике површине налази се на врху ЛЕД-а, чиме се ефикасно одржава највећи излаз током читаве батерије од 1.5 часа. Уграђена сигурносна светиљка је корисна када монтирате светло на кацигу. Црвена задња светлосна лампица има константан режим и 2 режима блица се једноставно укључују двоструким притиском на дугме за напајање.

4.јпг

Аллти500 користи Универзалну Гармин монтажну базу и долази са тракама за управљач и кацигу. Сами носачи се могу брзо и једноставно монтирати на ваш бицикл или кацигу, а сам светлост се може лако причврстити и одвојити за брзо пуњење. Горњи знак за позадинско осветљење ЛЕД-а означава ниво преосталог нивоа батерије.

3.јпг

Пројектован тако да буде изузетно конзистентан са својом перформансом и издржљивошћу. Тешко је победити однос цене и вредности за серију Аллти.


Hot Tags: 500 лумен урбани бициклистички фарови, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga