МЈ-900 пуњива мини-буџетска ЛЕД предња светла за вожњу ноћу

МЈ-900 пуњива мини-буџетска ЛЕД предња светла за вожњу ноћу

Супер сјајни и светли, МЈ-900 нуди најсвестранији узорак снопа у стабилној Магицсхине.
Режим слабог осветљења у центру града и околине где је светло довољно, окрените га до краја у удаљеним подручјима да бисте се уверили да можете да видите и можете да видите.

Chat Now

Detalji o proizvodu

Са 3 режима снаге можете изабрати, од највиших поставки на теоретичким 1200 лумена, до 50% излаза на 500 лумена и 30% излазу на око 300 лумена. Бициклистичка светла МЈ-900 способна су да задовоље потребе било којег градског / урбаног бицикла под различитим условима, без обзира да ли им је потребна пуно излаза где је светлост потпуно одсутна или вожња у градском језгру, где способност да се виде још увек не заслепљује друге Постаје важно.


Величина

Мање од 2 инча у сваком правцу, МЈ-900 и батерија заједно теже мање од 200 г.


Монтажа

Коришћење О-прстена за монтажу ручке. Батерија је ерогономска и загрли оквир бицикла користећи најлонске траке, обезбеђене преко велцро-а. Обоје је врло лако поставити и полетети.


Пуњење

Напајање наизменичном струјом са подразумеваним пуњачем ће напунити батерију на 3 - 3,5 сата.


Беам

За свакодневно путовање унутар градских улица, препоручујемо 30% излазне снаге да не буду заслепљиви за возила која успоравају, близу базе града гдје је светлост одсутна. Излаз 50-100% треба искористити да би се понудила најбоља видљивост за возача и друге путнике и возаче.


Рун Тиме

Током вожње у градским вожњама или на путовању, већина возача ће током свакодневног путовања користити 30-50% излаза, а стандардна батерија ће моћи да понуди 4-10 сати континуираног рада.


Садржај кутије

Предња светла

Руббер 'о' прстенови

Батерија 7.4В 2.6Ах

Пуњач

Најлонске траке

Гарантни лист

Енглисх усер мануал


Ам2 (001)

Ам3 (001) .јпг

Ам4 (001) .јпг

Ам5 (001) .јпг

Ам6 (001)

Hot Tags: МЈ-900 пуњива мини буџет ЛЕД бицикла предња светла за вожњу ноћу, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga