МЈ-819 црвене задње бициклистичке светиљке за безбедност бицикла

МЈ-819 црвене задње бициклистичке светиљке за безбедност бицикла

МЈ-819 је ремек-дело за дизајн и технологију која прилагођава своју снагу светлости и узорак снопа на основу стања амбијента који открива.
Када успорите светлост постаје светлија и остаје стабилна за упозорење, када је амбијентално светло доста, он се смањује како би уштедели енергију.

Chat Now

Detalji o proizvodu

УСБ Рецхаргеабле Смарт Таил Лигхт | Интелигентна технологија детекције | Даилигхт Висибле

МЈ-819 је ремек дело које пружа нови ниво сигурности, лепоте и технологије. У њему јединствени интелигентни режим, паметно задње светло открива када се кочница примењује и повећава осветљеност и задржава стабилност да сигнализира возачима или возилима иза вас који успоравате.

Паметно задње светло такође открива друге изворе светлости и аутоматски се укључује и искључује по потреби. Наше паметно задње светло такође пружа видљивост из свих углова и савршено је за бициклисте који захтевају додатну сигурност и заштиту нашег интелигентног режима у индустрији.


Популарни преглед медија:

Можда ћу морати украсти неке речи из моје последње рецензије јер су и они тако истинити овде. Једноставна онлајн претрага за "бициклистичко светло" доноси фантастичну количину опција. Да би се издвојили један од другог, већина произвођача играју игрицу лумена и гурају излаз на већу и већу висину ... и овде нема притужби. Што се тиче светлости, међутим, МЈ-819 задње светло је једна од ретких на тржишту која има паметну особину која контролише излазне светлости засноване на ситуацијама вожње и његовом лаганом окружењу.


Пре роњења у ове значајке, прећи ћу на основе. Ово светло има максимални радни век од 12 сати, УСБ пуњив и има велики број 15 СМД ЛЕД диода оријентисаних да постигну више од 180 степени видљивости. Такође се тврди ИПКС4 водоотпорни рејтинг.

За монтажу је тражено занимљив дизајн. Као и неки од Магицсхинес већа светла, 3 величине траке могу причврстити носач за брзо ослобађање на вашу седиште. Тамо где су неки носачи мало оштри и неугодни, овај носач је солидан колико и долази. Након овог дела, светлост се приписује брзи ослобађајућој руци која може бити једноручна операција. Ова рука има неколико притвора да осветли светло у односу на вашу седиште. Све у свему, монтажа је чврста него што је потребно, али ћу га узети преко вимпи петље.


На то горуће питање, шта је са оним паметним карактеристикама? Па, заправо постоје две паметне функције. Прво, овај производ детектује количину светлости у својој околини како би покренула функцију аутоматског укључивања / искључивања. Ова функција сигурно ради, током дневног тестирања у "интелигентном режиму", моје светло се искључило док сам возио напољу, али сам се онда вратио када сам ставио свој бицикл у свој аутомобилски пртљажник. Ово није наравно сврха ове функције, али то је био мој први сусрет са њим. Друга и више тантализирајућа карактеристика је контролор сензора покрета. Под кочењем (или успоравањем из било ког разлога) светлост ће повећати интензитет и постати константа уместо блица. Током тестирања није било очигледно да се интензитет повећао, али је светлост доследно постала чврста при кочењу. Заправо, овај сензор мора бити програмиран са пажњом, јер је осјетљивост изгледала равноправно. Могао би се обалити без светлости која ће се окретати чврсто, али чим се ваше успоравање постало изразитеје, светлост ће учинити свој "танг". Срећом, светло је дизајнирано и са додатним подешавањима за покретање светла у ручном режиму, тако да возачи могу прећи дан -офф функцију, као и функцију аутоматске константе када то није прикладно.


Као и претходни преглед, у овој продавници има превише чоколаде да би се слепо изабрали најбољи. Назовите ме онда чоколадицу. Овај мали мекароон нуди неколико ствари које други не раде и није кокосов, већ је то наравно контрола аутоматизације осјетљивости свјетлости и кретања. Пружајући и ручни и интелигентни мод, корисници имају луксуз да бирају када користити ове функције. Познавање којег окружења је изазовно и то би била моја највећа жалба. Остале карактеристике дизајна су одличне као што су монтажа и велика видљивост. То можда није савршено светло, али МЈ-819 постиже све своје циљеве да буде чаробна задња точка са необичним карактеристикама које чине да се издваја од гомиле.


Садржај кутије

УСБ задње светло

УСБ кабл

Најлонске траке

Аллен кључ

Енглисх усер мануал

Гарантни лист

Ам2 (001)

Ам3 (001) .јпг

Ам4 (001) .јпг

Ам5 (001) .јпг

Ам6 (001)

Hot Tags: МЈ-819 црвена светла за бицикле задњег бицикла за безбедност вожње бициклом, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga