Супер Бригхт Роад Бике Таил Лигхт

Супер Бригхт Роад Бике Таил Лигхт

На излазу од 34 г и 60 лумена, Сеемее 60 је супер светло бициклистичко задње светло. Њихове поставке осветљености од 30лм, 17лм и 9лм генеришу ЦОБ црвена ЛЕД диода. Највећи могући излаз од 60 лумена постиже се само са новим доданим сензором за убрзање. Када се возач окрене, кочнице и ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

На излазу од 34 г и 60 лумена, Сеемее 60 је супер светло бициклистичко задње светло.

3.јпг

Њихове поставке осветљености од 30лм, 17лм и 9лм генеришу ЦОБ црвена ЛЕД диода. Највећи могући излаз од 60 лумена постиже се само са новим доданим сензором за убрзање. Када се возач окрене, кочнице и једноставно убрзавају или успоравају. Сензор подиже и повећава фреквенцију блица као и излаз како би упозорили следеће возаче и бициклисте. Нема разлога да се то не види са овим светлом. Паметни сензор такође поставља светло у режим спавања након 60 секунди неактивности, када није откривена вибрација.

2.јпг

Скоро сва површина светлости је максимално искоришћена за корисност. На нешто испод два квадратна инча видног подручја. Емитована светлост ће бити видљива са задње стране у свим угловима. Метална шкољка и врхунска занатство пружају Сеемее 60 водоотпорни рејтинг ИПКС6, покривени сте у било ком облику кишнице.

4.јпг

Угодно УСБ пуњац са дугметом за загревање задњег освјетљења који показује црвено за пуњење и зелено за пуњење, Сеемее 60 је веома свестран избор избора сигурности за бициклисте свих врста.


Hot Tags: супер светло бициклистичко задње светло, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga