Све у једном кацигу постављена светлост

Све у једном кацигу постављена светлост

Аллти 500 је намењен урбаним и цестовним бициклистима да испуне многе улоге. Користи универзални систем за монтажу Гармин-а и клипове на и из држача ремена управљача, као и монтажу кацига за неколико секунди. Са једним ЛЕД-ом који испоручује 500 лумена стварног светла, Аллти 500 је веома економичан ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

4.јпг

Аллти 500 је намењен урбаним и цестовним бициклистима да испуне многе улоге. Користи универзални систем за монтажу Гармин-а и клипове на и из држача ремена управљача, као и монтажу кацига за неколико секунди.

2.јпг

Са једним ЛЕД-ом који поставља 500 лумена стварног светла, Аллти 500 је веома економичан све у једној светлошћу за кормило за било који путник. Без екстерне батерије светлост је врло мала и тежина само 74г. Предње светло користи јединствену КСП-Л ЛЕД за излаз, а подручје дисплејне мрезе је врло велико сједити на врху ЛЕД-а.

3.јпг

Једном инсталиран, носач кацига може остати тамо где је и свијетло се може кликнути и искључити за неколико секунди. Пажљиво смо калибрисали свој излаз и могућност управљања топлотом, а компанија Аллти 500 није вероватно наилазила на било какав проблем дуљења због прегријавања. Неколико заштитних кругова уграђено је у уређај који спречава прекомерно пуњење, прекомерно пражњење, прегревање и кратки спој. Једноставан за ношење и пуњење било куда преко Мицро УСБ-а.


Hot Tags: све у једном кацигу постављено светло, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga