Висока излазна кацига за МТБ

Висока излазна кацига за МТБ

Ово је врхунска опција за МТБ ридера који је на тржишту за 1500 плус лумен излазне кациге за Ендуро или за било какву вожњу изван терена где стазе могу постати прилично жвакање. 902Б тежи само 51,5 г, али даје скоро 1600 стварних лумена светлости. Патосница није ни превише ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

2.јпг

Ово је врхунска опција за МТБ ридера који је на тржишту за 1500 плус лумен излазне кациге за Ендуро или за било какву вожњу изван терена где стазе могу постати прилично жвакање.

3.јпг

902Б тежи само 51,5 г, али даје скоро 1600 стварних лумена светлости. Образац снопа није превише широк или уски, али чист и мекан око ивица. Подразумевани 4 ћелијски 5.2Ах батеријски пакет обезбеђује 2,3 часа рада под максималном осветљеношћу. Комбинација малих димензија, мале тежине и високе излаза чини 902Б врхунским избором за било коју врсту активности на отвореном простору. Поред бициклизма, планинарење, роњење на шпиљу и скијање гомиле су посебно допринеле овом светлу кациге.

4.јпг

Даљински управљач који се налази на управљачу је опционални додатак јер се све може прилагодити вашим мобилним уређајима и сачувати на глави сијалице. Завршна подешавања се могу пребацити помоћу дугмета за напајање и без присуства вашег мобилног уређаја.


Hot Tags: високи излазни кацига за мтб, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga