МЈ-898 МТБ бициклистичка кацига са ЛЕД светлима и интелигентним сигурносним свјетлом

МЈ-898 МТБ бициклистичка кацига са ЛЕД светлима и интелигентним сигурносним свјетлом

Са својом унутрашњом ЕВА пјеном и ПЦ шкољком, МЈ-898 Гение је један свестран бициклистички шлем који пакује предњу светлост од 350 лумена, сигналне ракете и позадинско сигурносно светло, савршено способне да реше било коју ситуацију било да је на планинској стази, урбана улица , Или дугих, вијугавих путева.

Chat Now

Detalji o proizvodu

Предња светлост од 350 лумена је довољно светла у већини ситуација. Може се нагињати горе и доле за 15 степени. Угао греда је 30 степени за бољу видљивост. Постигнуто од стране једног КСП-Г2 ЦРЕЕ ЛЕД-а који може да понуди рунтиме од 4-11 сати са подразумеваном 2600мАх 18650 Ли-ион батеријом. 4 начина рада: висока, средња, ниска и блиц.


Бочни окретни сигнали се састоје од 120 жутих ЛЕД СМД са максималном снагом од 1в. Оквир светлосног сигнала почиње са задње стране кациге и проширује се одмах изнад ушију носиоца. Када се осветли, жуто сигнално светло се може видети са угла од 270 степени. Рунтиме са подразумеваном батеријом је 11,8 сати константне употребе.


Задње светло је уграђено са 32 црвене ЛЕД диоде са максималном снагом од 0.3в. 5 режима рада 4 блинка, са различитим фреквенцијама блица, сваки од њих дизајниран за одређену ситуацију. Брзи Фласх, Пулсинг, Споро Фласх и Упозорење. Задње светло има функцију аутоматског детектовања покрета да када се изгуби брзина, задње светло повећава интензитет и остаје стабилно, док носач не постигне потпуну зауставу. Рунтиме са подразумеваном Ли-ион ћелијом је 17-108 сати.

Даљински управљач са 3 дугмета долази са сопственим о-прстеном за сигурно држање положаја ручице. Изузетно згодан, и напаја се једним ЦР2025 дугметом. Шлемове сигналне ракете и задње светло могу да контролишу даљински управљач.


Светло кациге тежи 426г без батерије и може се напунити преко Мицро УСБ порта испод 5В / 1А за 4,5-5 сати. (1 ћелија) ЕПС пена и поликарбонатних материјала чине већину рама за оптимални однос заштите и тежине. Експертска израда и ИПКС4 оцена омогућује светлости кациге да функционише у свим временским условима годинама које долазе.


Листа потрепштина за путовање:

Светло кациге

Бежични даљински управљач

УСБ кабл

О-ринг

Сцревдривер

1к18650 баттери

Упутство за коришћење

Гарантни лист


Ам2 (001) .јпг

Ам3 (001) .јпг

Ам4 (001)

Ам5 (001) .јпг

Hot Tags: МЈ-898 МТБ бициклистичка кацига са ЛЕД светлима и интелигентним сигурносним свјетлом из САД, трговина, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цијена
Srodni proizvodi

Istraga