УСБ пуњива светла кациге

УСБ пуњива светла кациге

Већина МТБ бициклиста би више волела да осветли кацигу и додају више осветљења и дефиниције стазама управо тамо где гледају, пошто се светло бочних рукохвата бори само напред, а то је посебно тачно на више техничких стаза где гране, корени, водене лужине или стене могу ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Већина МТБ бициклиста би више волела да осветли кацигу и додају више осветљења и дефиниције стазама управо тамо где гледају, пошто се светло бочних рукохвата бори само напред, а то је посебно тачно на више техничких стаза где гране, корени, водене лужине или камење лако може уништити своју ноћ у журби.

3.јпг

За наше претходне МТБ препоруке, МЈ-900 је преузео ову улогу захваљујући свом савршеном снопу за светло шлема, округле ширине са меком врелом тачком у средини. Са продужним каблом који продужава батерију у ранац, МЈ-900 додаје готово никакву тежину кацигу и обезбеђује скоро 1000 лумена светлости. Сада је ова улога наследила унапређени МЈ-900Б УСБ пуњив шлем за МТБ.

2.јпг

Не само да долази са бољим термичким управљањем, а тиме и перформансама, техника производње оптичке леће је такође побољшана током година.

4.јпг

Батерија је поново дизајнирана да буде пуњива УСБ и може преузети улогу блока снаге за своје мобилне уређаје. Водоотпорни жични утикачи су такође побољшани како би се користило усисавање како би се обезбедило супер сигурно, али лако откључати прикључак.


Hot Tags: усб пуњиве кациге светла, из САД, продавница, јефтини, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga