Савети за куповину бициклистичких задатака

- Dec 28, 2017 -

Тихи ноћни бицикли, аутомобили у близини, локомотиве вероватно ће бити потпуно невидљиве, не чују, желе да други пролазници пронађу ваше рано присуство, морају бити уграђени задње светло, неће се догодити да се трче несрећа.


Као моторна возила као што су парне локомотиве сијалице, бициклистичка светла су углавном "видљива" и "видела" ове две функције, одговорне за активно осветљење предњег светла, морају осветлити пут испред пута; и припада пасивним светлосним светлима, да рамена на аутомобилу Пријатељи од стране других, аутомобил је видео задатак.


Да се ​​јасно види као принцип


Све док постоји шанса да ступи у контакт са другим људима и возилима у бициклистичком окружењу, природно ће бити потреба за "видом". Одговарајуће задње светиљке су важно средство за обезбеђивање сопствене безбедности, нарочито ноћу, рано ујутру или у другим слабо осветљеним окружењима. Под, као што су јахање тунела, планински путеви, задње светиљке су неопходни сигурносни додаци.


Пошто задње светиљке углавном користе као пасивно осветљење упозорења, сврха је да се види. Према томе, предња светла морају бити јасно видљива за сваки угао од позади ка бочној страни. Стога, поред тога што има одређену осветљеност, важније је имати широк распон расподеле свјетлости. Због тога, опционалне задње светиљке поред гледања на осветљеност задњег, али такође морају да гледају на леву и десну страну од 30 степени, од 60 степени до 90 степени светлости, ако је иза иза 0 степени око 90 степени су обимни. Једнако светло, наравно, је сигурније.


УСБ пуњење или инсталирана батерија?


Уз литијум-јонску батерију се широко користи, светла за пуњење УСБ последњих година постала су главна снага производа бренда. Међутим, традиционалне лампе засноване на батерији и даље имају неке незамјењиве функције. У поређењу са задњим светлима за пуњење преко УСБ-а, задња светла на батерији имају следеће карактеристике: 1. Почетни трошкови набавке су релативно мали; 2. Трошкови накнадне употребе су високи; Дужи радни век батерије; 4 кратко време за надокнађивање снаге.


А сада популарна УСБ пуњача за пуњење, његове карактеристике су управо супротне: 1. Почетни трошкови набавке су већи; 2. нижи трошкови накнадне употребе; 3. Издржљивост је релативно кратка; 4. Попуните напајање потребно дуго времена. Поред тога, задња светла за пуњење преко УСБ-а такође треба да обрате пажњу на проблеме са вишеструким испирањем, како би се избегло оштећење литијумске батерије.


У опционалним задњим светлима, светла на батерије и УСБ пуњача нису добра или лоша, само су погодна и неприкладна. Потрошачи могу, према својим навикама за јахање, са наведеним карактеристикама производа, одлучити да купе задње батерије или УСБ пуњаче. На пример, врло мали број возача се возио ноћу због ниске учесталости употребе задњих светлосних врата, куповина батерија ће бити економичнији избор; будући да задње светиљке користе високу фреквенцију, али нису потребне дугорочне јахаче, прикладно је купити УСБ пуњење задње светиљке.


Изаберите сопствени производ


Потрошачи у куповини задњег светла, генерал ће узети у обзир светлину, угао гледања, животни век батерије и цену, при чему игноришу друга светла попут заслепљујуће, локацију за инсталацију и боју осветљења и друге факторе.


На пример, неке високе светлосне светиљке могу пружити дуже упозорења, али и због тога што су светла сувише светла и сувише оштра, што утиче на поглед са задње стране возила, али узрокују опасност. И лумени су високи, иако ће се осећати врло светло, али и релативно снаге, за вожњу у заједничкој заједници, можете одабрати да је луменс умерен, или да употреба светлосног водича, оглашена светлост није блесавих производа.


Понекад чак и на путу можемо утврдити да су неки витезови погрешно користили светло за упозорење на бочном предњем светлу, или поставили неке светле боје позадине светлости. Ове неисправне сијалице могу лако довести до тога да други људи погрешно мисле да приликом избора и коришћења задњег светла мора се избегавати.


Након инсталације треба прегледати


Све више и више типова бициклистичких светиљки на тржишту, у куповини треба обратити пажњу на једноставност инсталације, као што је потреба за алатима, где се може инсталирати? Може ли одговарати различитим величинама пречника? Општа локација инсталације, укључујући цев седишта, виљушка, после полица, јастучићи (седиште), кациге, торбе за јастуке. У инсталацији посебне пажње неће бити други предмети на аутомобилу, као што су полице, тло, покривач јастука, што знатно смањује упозоравајући ефекат? Овај пут након избора полице за сијалице или може бити инсталиран испод сједишта задњих свјетала, биће бољи избор. Још једном након инсталације, неће бити превише светла? Блокираће на позадину људи?


  • УСБ пуњива светла кациге
  • Прилагодљиво ЛЕД светло за бицикле
  • МЈ-900 пуњива мини-буџетска ЛЕД предња светла за вожњу ноћу
  • МЈ-819 Смарт УСБ ЛЕД задње светло за задње светло за ваш бицикл
  • МЈ-898 Бике Хелмет са уграђеним ЛЕД позадинским осветљењем за бициклисте на цестама
  • МЈ-898 МТБ бициклистичка кацига са ЛЕД светлима и интелигентним сигурносним свјетлом

Srodni proizvodi