Разлика измедју бициклистичких лампи

- May 09, 2017 -

Према употреби, бициклистичке сијалице могу се класификовати као упозоравајућа светла и светиљке за осветљење. Главна функција упозоравајуће лампице је да се витез може видети како би се одржала сигурна удаљеност, опћа задња светла су упозоравајућа светла; Светиљке морају обезбедити довољно освјетљења, тако да витези могу видјети пут испред, опћа предња светла су све свјетиљке, али и са бројним трепћућим функцијама, могу се користити као упозорење.


С обзиром да се задње светиљке углавном користе као пасивно осветљење упозорења, сврха је да се види, тако да задње светло мора да направи витез са задње стране на бочну страну свих углова, што се јасно може видети, тако да мора имати одређену Светлосни интензитет даље, и што је још важније распрострањена дистрибуција светлости. Због тога, поред гледања на задњу осветљеност позади, требало би да погледате и леву и десну страну од 30 степени, 60 степени и 90 степени осветљености, ако су са задње 0 степени пребачени на лево и десно 90 степени има широку и једноличну светлост, наравно, најсигурнији.


Мала потрошња енергије, опћа употреба батерија са батеријама од седме батерије или ЦР2032, употреба дугмади батерија може смањити величину задње светиљке, али цијена батерија дугмета је већа и више се не може поново пунити. Инсталација задњег сијалица је више од цијеви, врећице јастука седишта и задње вилице, при куповини мора обратити пажњу на уградњу погодности, на примјер да ли је потреба за кориштењем алата, било да се фиксира врећа на мату, Може одговарати величини различитог пречника? Будите пажљиви да не будете замрачени другим стварима приликом инсталирања.

  • МЈ-908 Снажни светлосни лампе са високим Лумен ЛЕД светиљкама, најсветлији бициклистички фарови
  • МЈ-902 предња и задња бицикла ЛЕД предња и задња светла постављена за ноћно вожњу
  • МЈ-900 пуњива мини-буџетска ЛЕД предња светла за вожњу ноћу
  • МЈ-819 Смарт УСБ ЛЕД задње светло за задње светло за ваш бицикл
  • МЈ-902 Супер Бригхт ЛЕД пуњиве бициклистичке свјетиљке за ноћно јахање
  • МЈ-892 сигурносна опрема за ноћно вођење, ЛЕД светла од 200 лумена са Црее хеадлампом

Srodni proizvodi