Разлика измедју бициклистичких специјалитета и светиљки

- May 09, 2017 -

1, режим светлости

Поред нормалног начина осветљености од 100% - 50% -20%, режим бљескалице је генерално тактички блиц, а режим бљескалице бициклистичке лампице је сигурносно упозорење споро блиц, слично са фреквенцијом утискаће упозоравајућа лампица аутомобила, И професионална бициклистичка лампа за подешавање осветљености, немају бљескалицу као затварач, то је заштита сигурности детаља вожње.


2, водоотпорне перформансе, горе поменуте професионалне бициклистичке лампе, обично имају одличан водоотпорни секс, узимају у обзир кориштење дежурних дана или вожњу у случају изненадне кише, тако да је водоотпорна оцјена виша, обично ИП65.


И изнад ових карактеристика, су стварне професионалне карактеристике бициклистичке светиљке, постоје и други детаљи, као што је инсталација дизајна стента која је више компатибилна са потребама бицикала, више интеграција, као што су професионални прекидачи бициклистичких лампи, обично могу сјајити, лако се возити Брзо пронађите позицију прекидача.


Сва рука игра оригинал, надам се да ћу усвојити, ја радим продају вањске трговине бициклистичким лампама, већ 7 година, разумијевање оваквог производа има и дугогодишње разумијевање, сада је ово домаће пословно окружење, заиста, заиста добро Да ли сијалица купује, али са произвођачима производа за смеће, све врсте имитације које воде акумулатори високог профила за рушење, имају само једну предност, ниску цену, нижу цену од скупа цене добре цијене лампе. Горе наведене карактеристике различитих професионалних лампи за бицикле не односе се на њих.

  • МЈ-906 Топ Моунтаин Бике ЛЕД светлосни сет, бициклистички фарови и торса за вожњу ноћу
  • Еагле 300 УСБ пуњива ЛЕД предња светла, бициклистичка ноћна светлост
  • МЈ-900 пуњива мини-буџетска ЛЕД предња светла за вожњу ноћу
  • Еагле 600 УСБ Рецхаргеабле ЛЕД Бике Ламп, Цицле Хеадлигхтс за Ундер 100
  • МЈ-902 Супер Бригхт ЛЕД пуњиве бициклистичке свјетиљке за ноћно јахање
  • МЈ-6015 носач прстена О-прстена, додатна опрема за Магицсхине предње светло предње светло

Srodni proizvodi