Светло за сигурност бицикла за бицикле

Светло за сигурност бицикла за бицикле

За многе случајне бициклисте, постоји мала мотивација да купујете од светлих лампица за стотине долара када постоје на енаковредним папирним јединицама доступне на Амазон за 1/10 цене. Светлеће лампице за производе обично производе израђена од стране стручне групе стручњака са годинама ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

За многе случајне бициклисте, постоји мала мотивација да купујете од светлих лампица за стотине долара када постоје на енаковредним папирним јединицама доступне на Амазон за 1/10 цене. Светиљке за брендове имена обично производе израђена група стручњака са дугогодишњим искуством и најсавременијим знањем у индустрији како би се усавршили многи често превиђени детаљи који чине разлику.

2.јпг

У нашим производним процесима и производним процесима, снаге слабости сваке генерације и линије производа се узимају у обзир и оптимизују у најновијим издањима. Ово је у складу са нашом последњом генерацијом светла за бициклисте. Светло безбедносно светло за бицикле ЛЕД Аллти 300. Не само да добијате врхунски производ из бренда име као што је Магицсхине, али крађа уговора ће поново размишљати о куповини отпадних производа са једне фабрике на путу.

3.јпг

Аллти 300 је дизајниран од сваког аспекта како би био љубазан према кориснику. Уграђени сигурносни светлост је наш први покушај да направимо светлосно сигурносно светло. Његов круг је одвојен од предњих светала, потребно је само да га имате када вам затреба. Њихов предњи светлосни излаз ограничен је на 300 стварних лумена са једним КСП-Г2, умиваоник великих површина топлоте осигурава сигурност и врхунске перформансе за све кориснике на свим подешавањима.

4.јпг

Лијеп, чист чист сноп дефинитивно ће се издвојити од партнера са ниским трошковима. Уграђена батерија може напунити пуну светлост на сат и по. Тзв. Све у једном сигурносном свјетлу за све активности на отвореном.


Hot Tags: бициклистичка светла за безбедност бицикла, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga