Најбоља сигурносна светлост задњег леда

Најбоља сигурносна светлост задњег леда

Магицсхине углавном циља на мноштво планинских бицикала, недавно смо се активно проширили на путну и урбану бициклистичку територију, а МЈ-819 и МС-622 су први који смо представили. Добродошлица за ово задње светло је била млака, од тада смо проучавали и побољшали старију серију док ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Магицсхине углавном циља на мноштво планинских бицикала, недавно смо се активно проширили на путну и урбану бициклистичку територију, а МЈ-819 и МС-622 су први који смо представили. Добродошлица за ово задње светло је била млака, од тада смо проучавали и побољшавали старију серију, при чему је трошак био што је могуће мањи. Ове године смо гурнули Сеемее 20 и 60 бициклистичких задња светла и одговори су били више него пријатни.

2.јпг

Из категорије задње сигурносне светлости, изгледа да је Сеемее 60 добио највише позитивне одговоре. Од величине, тежине и функције, задовољава и превазилази очекивања. Материјали високог квалитета и занатство чине да се истински издвајају од својих партнера са ниским трошковима. Алуминијумска легура покрива косу између лице и задње монтажне основе, кохезивна конструкција даје јој ИПКС 6 рејтинг.

4.јпг

Линије и редови ЦОБ ЛЕД-а покривају равно предње светло, пружајући 30 лумена 17 лумена и 9 лумена на 3 своје поставке осветљености, уграђене у сензоре вибрација детектују промене у брзини и повећавају осветљеност на 60 лумена у супербрзом сукцесији трепери. Ово је дефинисана карактеристика модела Сеемее 60.

3.јпг

Када је у стању мировања, задње светло ће прећи у режим мировања да би сачувао енергију након 60 секунди. Дугме за напајање постаје зелено како би се показало када је пуњење УСБ-а завршено и црвено указује на то да се уређај још увек пуни.


Hot Tags: најбољи лед бицикло задње сигурносно светло, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga