Бригхт Хелмет Сафети Лигхт

Бригхт Хелмет Сафети Лигхт

Наша најновија генерација цасуал светла дизајнирана је на уму, као што је Аллти 500 супер светло сигурносно свјетло за урбане и цестовне бициклисте. Аллти 500 нуди 500 стварних светиљки светлости, покретаних од стране једне КСП-Л ЛЕД сијалице и уграђене литијумске батерије 1800мАх. Ми смо направили...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Наша најновија генерација цасуал светла дизајнирана је на уму, као што је Аллти 500 супер светло сигурносно свјетло за урбане и цестовне бициклисте.

2.јпг

Аллти 500 нуди 500 стварних светиљки светлости, покретаних од стране једне КСП-Л ЛЕД сијалице и уграђене литијумске батерије 1800мАх. Ми смо учинили овај светлост супер пријатељским путником додајући задње црвено упозоравајуће светло. Било да се возите по планинским стазама, међудржавним аутопутевима или заузетим урбаним улицама. Ова сигурносна сијалица ће вас држати видљивом са сигурне удаљености и осигурати да нисте жртва прекомјерне количине или недостатка видљивости.

3.јпг

Свјетлосна шупљина је фино украшена врхунским материјалима за прилагодљивост на све временске прилике. Индикатор батерије је уграђен у позадински освјетљени лого Магицсхине, зелено за 100% до 50%, плаво за 49% до 10%, а црвено за мање од 9% акумулаторске батерије, лако се гледа са вашег периферног и врло интуитивног.

4.јпг

Предње светло нуди неколико начина осветљења и режим рада блица док задње светло нуди константни режим и 2 режима блица. Предња и задња светла су независно контролисана једним притиском за предње светло и двоструком пресовањем за задње светло.


Hot Tags: светло сигурносно светло за шлем, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga