Водоотпорна сигурносна светла

Водоотпорна сигурносна светла

Аллти 300 је водоотпорна сигурносна лампица осмишљена тако да буде супер лагана, практична и буџетска. На димензијама димензија 80к40к32мм и тежине само 62г, ово светло тешко додаје тежину кациге и може се чак користити као бубањ у домаћинству. Израђен од најбољих квалитета ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

2.јпг

Аллти 300 је водоотпорна сигурносна лампица осмишљена тако да буде супер лагана, практична и буџетска. На димензијама димензија 80к40к32мм и тежине само 62г, ово светло тешко додаје тежину кациге и може се чак користити као бубањ у домаћинству.

3.јпг

Фино израђено од најквалитетнијих материјала за смештање КСП-Г2 ЛЕД-а са 300 стварних лумена излаза, Аллти 300 има ИПКС 5 рејтинг, што значи да би требало бити потпуно фино под било којим временом или током било каквог тлака без заштите од било ког врста. Уграђени црвени ЛЕД за видљивост са позади доприноси функцији сигурносног светла када је везан на кацигу.

4.јпг

Компатибилни елементи за монтажу за Аллти 300 укључују носач за држач за ручицу који се испоручује подразумевано и носач кацига. Сваки од њих се продаје засебно и погодан за било коју врсту хардвера за монтирање Гармин стила.

Уграђена батерија за сигурносно свјетло водоотпорне шлемовке Аллти 300 је капацитета 1200мАх, способна да одржава пуну функцију пуну освјетљеност у трајању од 1,5 сата. 3,2 сата на средњој осветљености и 11 сати на ниском нивоу. Под режимом блица за видљивост, светлост ће трајати више од 6 и по сати. Пуњење било где преко Мицро-УСБ-а, потребно је само 1,5 сата од празног до потпуног.


Hot Tags: водоотпорна заштитна светла за шлем, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga